Diensten

Onderhoud
U kunt bij ons terecht voor het reinigen van grafmonumenten. Dit kan eenmalig maar u kunt ook gebruik maken van verschillende onderhoudspakketten. Vanaf 22 cent per dag kunt u al gebruik maken van een compleet pakket. Na elke reiniging ontvangt u een foto van het gereinigde monument. Bij een onderhoudscontract is alles inbegrepen, Het monument wordt opgehoogd als het verzak. De letters worden gelakt wanneer deze vervagen. De voegen worden bijgewerkt. Grind wordt gereinigd en eventueel vervangen. Kortom u hoeft er niet meer naar om te kijken.
Rechtzetten van een scheefgezakt monument
We hogen monumenten op en zetten ze recht wanneer deze verzakt zijn. U krijgt van ons vooraf een prijs.
Renovatie
Ook kunt u bij ons terecht voor het renoveren van een monument. U krijgt vooraf een prijsopgave. Kijkt u bij voorbeelden om te zien wat de mogelijkheden zijn.
2e inscriptie

We kunnen een tweede inscriptie voor u verzorgen. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer een dierbare in een bestaand graf is begraven. Of wanneer u een gedenkteken hebt waar een naam ingegraveerd moet worden.
Vraag naar onze mogelijkheden.

Bloemenservice
Ook verzorgen wij graag uw bloemenwensen. We denken aan verjaardagen, kerst, overlijdensdagen etc.
Inlakken inscripties

We kunnen uw inscripties opnieuw inlakken. Dit kan natuurlijk in diverse kleuren. Ook is het mogelijk om de inscriptie te voorzien van bladgoud. Ook verheven teksten kunnen we voor u lakken.

Scroll to Top