Diensten

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor het reinigen van grafmonumenten. Dit kan eenmalig maar u kunt ook gebruik maken van verschillende onderhoudspakketten. Vanaf 28 cent per dag kunt u al gebruik maken van een compleet pakket. Na elke reiniging ontvangt u een foto van het gereinigde monument. Bij een onderhoudscontract is alles inbegrepen, Het monument wordt opgehoogd als het verzak. De letters worden gelakt wanneer deze vervagen. De voegen worden bijgewerkt. Grind wordt gereinigd en eventueel vervangen. Kortom u hoeft er niet meer naar om te kijken. Tevens ontvangt u 10% korting op de reguliere prijs van het afhalen, het aanbrengen van een tweede inscriptie en terugplaatsen van het monument bij een
tweede begraving.

Rechtzetten van een scheefgezakt monument
We hogen monumenten op en zetten ze recht wanneer deze verzakt zijn. U krijgt van ons vooraf een prijs.
Renovatie
Ook kunt u bij ons terecht voor het renoveren van een monument. U krijgt vooraf een prijsopgave. Kijkt u bij voorbeelden om te zien wat de mogelijkheden zijn.
2e inscriptie

We kunnen een tweede inscriptie voor u verzorgen. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer een dierbare in een bestaand graf is begraven. Of wanneer u een gedenkteken hebt waar een naam ingegraveerd moet worden. Vraag naar onze mogelijkheden. Heeft u een onderhoudscontract dan ontvangt u 10% korting op de reguliere prijs van het afhalen, het aanbrengen van een tweede inscriptie en terugplaatsen van het monument bij een tweede begraving.

Bloemenservice

Ook verzorgen wij graag uw bloemenwensen. We denken aan verjaardagen, jubileum, kerst, overlijdensdagen etc. Ook is het mogelijk om ons maandelijks de bloemen te laten verzorgen, u krijgt na de plaatsing bericht en een foto.

Inlakken inscripties

We kunnen uw inscripties opnieuw inlakken. Dit kan natuurlijk in diverse kleuren. Ook is het mogelijk om de inscriptie te voorzien van bladgoud. Ook verheven teksten kunnen we voor u lakken.

Inhuren

Ook laten wij ons inhuren door (natuursteen) bedrijven om monumenten af te halen en te plaatsen tegen een vooraf bepaalde prijs.

Scroll to Top